قهوه ها بسته به نوع دم کردن با یکدیگر متفاوتند و به طور معمول به سه نوع 1.قهوه ترک 2.قهوه فرانسه و 3.قهوه اسپرسو تقسیم می شوند.
قهوه ترک بسیار نرم آسیاب می شود (کاملا” پودر) و به وسیله قهوه جوشهای معمولی روی شعله گاز آماده می شود و دارای
کف روی فنجان و مقداری لرد در ته فنجان می باشد.برگرفته از سایت canstarblue
جهت خرید انواع قهوه با کیفیت عالی و قیمت مناسب به سایت اوسکافه مراجعه نمائید.
قهوه فرانسه بر خلاف قهوه ترک زبر تر آسیاب می شود و با دستگاه قهوه ساز دم می شود به صورتی که قهوه در داخل فیلتر کاغذی
مانده و فقط عصاره قهوه به وسیله آب گرم خارج شده و در مخزن دستگاه جمع می گردد ، قهوه فرانسه مانند چای رقیق و فاقد کف و
لرد ته فنجان است و معمولا در لیوان معمولی سرو می گردد. مطالعه بیشتر در سایت latteartguide
قهوه اسپرسو نرم تر از فرانسه و زیر تر از ترک آسیاب می شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود به صورتی که آب با فشار
زیاد از قهوه عبور داده می شود و عصاره قهوه به طور کامل خارج می گردد ، اسپرسو در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود و
کف نازک و روشنی روی آن می بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده گردد) و فاقد لرد است. منبع این مقااله سایت webstaurantstore
3 مرحله مهم برای تجربه بهترین قهوه ترک
قهوه ,ترک ,اسپرسو ,دستگاه ,گردد ,فنجان ,می شود ,شود و ,قهوه ترک ,می گردد ,آسیاب می
درباره این سایت